Kas hundil on pojad või kutsikad?

26.mail osales Kõrgessaare ja Kärdla noortemaja projektis “Kas hundil on pojad või kutsikad?”. Ettevõtmine oli algatatud Eesti Vabariigi 100-nda sünnipäeva tähistamiseks, mille üldeesmärgiks oli tutvustada noortele looduses liikumise võimalusi ja julgustada neid vaba aega rohkem looduses veetma. Projekti toetas Eesti Noorsootöö Keskus.

Projekti käigus läbisime Peraküla-Ähijärv matkaraja Vihterpalu- Keibu lõigu (13,5km). Matk lõppes Keibus, RMK telkimisalal, kuhu jäime kuni järgmise päeva lõunani. Seal ühinesid meiega ka Läänemaa noored, kes samal ajal läbisid Nõva- Keibu lõigu.Untitled design

Telkimisalal jagasime noortele rollid (telkla püstitamine, söögitegemine, jne), kus nad omavahel tutvusi lõid. Peale sööki kuni ööuinakuni toimusid erinevad tegevused, mille eesmärgiks oli hoolida endast ja teistest ning keskkonnast kus viibisime.

Enne koju naasmist külastasime veel Roosta Seiklusparki, kus noored said enda jõuvarudest veel viimast võtta.
Oli vahva ettevõtmine ning loodame, et ka tulevikus sarnaseid projekte korraldatakse.